Printer Friendly Version Вести @ 12 June 2023 11:48 AM

10. јун 2023. године

У Скопљу представљен сајам вина „Винска визија Отвореног Балкана“

Сјајном презентацијом, пред винарима и виноградарима из Северне Македоније, представљен је други по реду регионални сајам вина "Винска визија Отвореног Балкана", који ће се одржати од 16. до 19. новембра у престоници Србије.

На презентацији највећег сајма вина у региону учествовали су председник Владе Републике Северне Македоније Димитар Ковачевски, министар пољопривреде Републике Северне Македоније Љупчо Николовски, министарка пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије Јелена Танасковић, амбасадорка Републике Србије у Републици Северној Македонији Невена Јовановић и други представници влада Србије, Северне Македоније и Албаније, као и представници привредних комора три земље, представници институција, пословне заједнице и медија у Северној Македонији.

Министарка пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије Јелена Танасковић и амбасадорка Републике Србије у Републици Северној Македонији Невена Јовановић искористиле су ову прилику да присутне позову да, и ове године, узму учешће на овом престижном скупу.

Промоцију највећег регионалног сајма вина у Скопљу организовало је Министарство пољопривреде Републике Северне Македоније у блиској сарадњи са Министарством пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије.