Printer Friendly Version Вести @ 11 April 2022 04:04 PM

11.04.2022.

Честитка председника Републике Северне Македоније

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је честитку председника Републике Северне Македоније Стеве Пендаровског, у којој се каже:

„Дозволите ми да Вам у име грађана Северне Македоније и у своје име, упутим срдачне честитке поводом поновног избора за председника Републике Србије, уз жеље за даљи успех у обављању ове врло одговорне дужности.

У време озбиљних изазова и потребе за јачањем стабилности, просперитета и европске будућности региона, искрено сам уверен да ћемо наставити да градимо мостове пријатељства и сарадње и да продубљујемо односе између наших земаља у свим областима од заједничког интереса.

Овом приликом желим да изразим задовољство нашим конструктивним дијалогом и досадашњом сарадњом, као и да нагласим да ме радује што ћемо у годинама које долазе имати прилику да сарађујемо, вођени интересима наших пријатељских народа.

Са тим уверењем и искреним жељама за успех у Вашем будућем раду, срећу у личном животу и добро здравље, примите изразе мог најдубљег уважавања“, наводи се у честитки председника Пендаровског.

Извор/Фото: www.predsednik.rs