Printer Friendly Version КУРС СРПСКОГ ЈЕЗИКА @ 23 August 2018 11:09 AM

ПОЗИВ ЗА БЕСПЛАТНИ ТРОМЕСЕЧНИ КУРС
СРПСКОГ ЈЕЗИКА ПРЕКО СКАЈПА (SKYPE)

У оквиру пројекта „ONLINE УЧЕЊЕ СРПСКОГ ЈЕЗИКА КАО ЗАВИЧАЈНОГ“, удружење Академска Српска Асоцијација позива припаднике дијаспоре старости од 7 до 30 година да се пријаве на бесплатни индивидуални тромесечни курс српског језика преко Скајпа (Skype).
Под покровитељством Министарства културе и информисања Републике Србије, наставља се са популаризацијом и даљом реализацијом on line наставе.
Конкурс за заинтересовану децу и омладину из дијаспоре траје од 23.7. 2018. до 9.9.2018. године. Предност ће имати они који до сада нису учествовали у пројекту.
Почетак наставе је планиран за 17.9.2018, а завршетак за 9.12.2018. године. Након завршетка курса полазници ће добити потврду о похађању курса коју издаје Филозофски факултет у Нишу.
Часови ће се одржавати два пута недељно, у трајању од 45 минута, у терминима у којима се договоре наставник и ученик.
Сви заинтересовани могу да попуне пријаву директно на сајту http://asasocijacija.com/ или скину са сајта удружења Академска Српска Асоцијација Града Ниша и пошаљу на e-mail: asasocijacija@gmail.com са насловом Скајп (Skype) часови.
За више информација можете се обратити  удружење Академска Српска Асоцијација Града Ниша на e-mail: asasocijacija@gmail.com